Betalen

Online bestellen bij Meubella is nu extra makkelijk, omdat u de keuze heeft uit verschillende manieren om uw bestelling te betalen: vooraf en direct bij afname. Voor het gemak zetten we alle mogelijkheden even op een rijtje:

iDeal

Met iDeal is het mogelijk om veilig en snel geld over te maken via uw eigen bank. Groot voordeel van deze manier is dat u met een paar klikken kunt betalen en dat wij uw bestelling direct aan u kunnen uitleveren als deze op voorraad is.

Het betalen met iDeal werkt als volgt:

- Kies voor iDeal betalen wanneer u gaat afrekenen. U kunt direct uw bank selecteren.
- Nadat u op de knop 'bestelling plaatsen' heeft gedrukt, wordt u automatisch naar de beveiligde iDeal-pagina van uw eigen bank gestuurd.
- Op deze iDeal-pagina staan de betalingsgegevens al klaar. Controleer of het te betalen bedrag klopt.
- Wanneer alles klopt kunt u de betaling uitvoeren.
- Is uw betaling succesvol is verwerkt, dan wordt u teruggestuurd naar onze website en kunt u zien dat uw bestelling is betaald.
- Binnen enkele minuten ontvangt u een orderbevestiging via e-mail.
- U bent klaar, we gaan uw bestelling in behandeling nemen.

iDeal betalingen zijn alleen mogelijk voor klanten met een Nederlandse bank.

Achteraf betalen met Riverty (voorheen Afterpay)

Riverty is de nieuwe naam van AfterPay. Riverty voert voor Meubella het volledige achteraf-betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van Riverty via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Meubella betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €150,- als u voor de eerste keer betaalt via Riverty. Bent u al bekend bij Riverty kunt u betalen tot een bedrag van €2500,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met Riverty opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Riverty website.

Betalen met Paypal

Als je een Paypal-account hebt, kun je bij ons ook met Paypal betalen. Kies bij het afrekenen voor de betaalmethode Paypal en je wordt direct na het plaatsen van je bestelling doorgeleid naar de Paypal website. Paypal is ook een prima optie wanneer je met creditcard wil betalen. Voor meer informatie over betalen met Paypal vind je op de website van Paypal.

Betalen met Bancontact

Betaal eenvoudig, snel en veilig met Bancontact (voor klanten uit Belgie). Wanneer de betaling is gelukt dan wordt je bestelling direct in behandeling genomen. Wel zo makkelijk. Voor meer informatie over Bancontact, zie bancontact.com.

Betalen met Credit Card (Visa, MasterCard etc.)

Betaal nu ook eenvoudig, snel en veilig met uw Credit Card. We ondersteunen momenteel Visa, MasterCard en Maestro. De transactie verloopt via onze betaalprovider, uw creditcardgegevens worden dan ook niet in onze webshop opgeslagen. Bezoek voor meer informatie over uw creditcard de website van uw creditcardprovider.

Gespreid betalen met SprayPay

Met SprayPay kun je je aankoop gespreid betalen in 12, 18, 24 of 36 maanden. Je kunt dit direct online via SprayPay afsluiten. Je doorloopt hiervoor een aantal stappen, waaronder een inkomsten- en lastentoets en identificatie via IDIN.
SprayPay berekent hiervoor rente. Deze rente is afhankelijk van de looptijd en varieert tussen de 11.9% en 14%. Eerder of extra aflossen is altijd mogelijk en onbeperkt.

- Gespreid betalen met SprayPay is mogelijk bij een aankoopbedrag tussen de € 250 en € 3500
- Gespreid betalen met SprayPay is alleen beschikbaar voor Nederland.


Wil je meer informatie over SprayPay, klik dan hier. Daar vind je ook veelgestelde vragen.

Betaal in drie delen met IN3.

Met IN3 kun je je aankoop in 3 delen betalen. Je aankoopbedrag wordt opgesplitst in 3 gelijke delen en betaalt bij de aankoop, na 30 dagen en na 60 dagen via een betaallink.

De voordelen van betalen in 3 delen IN3:
- Je ontvangt een betaallink voor ieder deel
- Geen BKR-registratie
- Je betaalt geen rente, zolang je elke keer op tijd betaalt.

Wil je meer weten over betalen met IN3? Kijk voor de voorwaarden en meer informatie bij IN3.

BTW teruggave voor kopers buiten de EU

Momenteel is het niet mogelijk om bij ons BTW-vrij producten te verkrijgen wanneer u van buiten de EU wenst te kopen.

Betalen onder rembours

Het is niet mogelijk om je bestelling af te rekenen onder rembours aan de bezorger.

Terug naar de klantenservice