Betalen

Online bestellen bij Meubella is nu extra makkelijk, omdat u de keuze heeft uit verschillende manieren om uw bestelling te betalen: vooraf en direct bij afname. Voor het gemak zetten we alle mogelijkheden even op een rijtje:

iDeal

Met iDeal is het mogelijk om veilig en snel geld over te maken via uw eigen bank. Groot voordeel van deze manier is dat u met een paar klikken kunt betalen en dat wij uw bestelling direct aan u kunnen uitleveren als deze op voorraad is.

Het betalen met iDeal werkt als volgt:

- Kies voor iDeal betalen wanneer u gaat afrekenen. U kunt direct uw bank selecteren.
- Nadat u op de knop 'bestelling plaatsen' heeft gedrukt, wordt u automatisch naar de beveiligde iDeal-pagina van uw eigen bank gestuurd.
- Op deze iDeal-pagina staan de betalingsgegevens al klaar. Controleer of het te betalen bedrag klopt.
- Wanneer alles klopt kunt u de betaling uitvoeren.
- Is uw betaling succesvol is verwerkt, dan wordt u teruggestuurd naar onze website en kunt u zien dat uw bestelling is betaald.
- Binnen enkele minuten ontvangt u een orderbevestiging via e-mail.
- U bent klaar, we gaan uw bestelling in behandeling nemen.

iDeal betalingen zijn alleen mogelijk voor klanten met een Nederlandse bank.

Achteraf betalen met Afterpay

AfterPay voert voor Meubella het volledige achteraf-betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Meubella betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €150,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van €2500,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Betalen met Paypal

Als je een Paypal-account hebt, kun je bij ons ook met Paypal betalen. Kies bij het afrekenen voor de betaalmethode Paypal en je wordt direct na het plaatsen van je bestelling doorgeleid naar de Paypal website. Paypal is ook een prima optie wanneer je met creditcard wil betalen. Voor meer informatie over betalen met Paypal vind je op de website van Paypal.

Betalen met Bancontact

Betaal eenvoudig, snel en veilig met Bancontact (voor klanten uit Belgie). Wanneer de betaling is gelukt dan wordt je bestelling direct in behandeling genomen. Wel zo makkelijk. Voor meer informatie over Bancontact, zie bancontact.com.

Betalen met Credit Card (Visa, MasterCard etc.)

Betaal nu ook eenvoudig, snel en veilig met uw Credit Card. We ondersteunen momenteel Visa, MasterCard en Maestro. De transactie verloopt via onze betaalprovider, uw creditcardgegevens worden dan ook niet in onze webshop opgeslagen. Bezoek voor meer informatie over uw creditcard de website van uw creditcardprovider.

Vooruitbetalen

Bij vooruitbetaling via bankoverschrijving kiest u ervoor het totaalbedrag van uw bestelling zelfstandig over te maken naar de rekening van Meubella. Houdt u er wel rekening mee dat de overschrijving van het bedrag één tot drie werkdagen in beslag kan nemen. Zodra het totaalbedrag van uw bestelling door ons is ontvangen, krijgt u bericht en zal uw bestelling zo spoedig mogelijk worden uitgeleverd. Klik hier voor de betaalgegevens van Meubella.

BTW teruggave voor kopers buiten de EU

Momenteel is het niet mogelijk om bij ons BTW-vrij producten te verkrijgen wanneer u van buiten de EU wenst te kopen.

Terug naar de klantenservice