CBW-erkend

Meer zekerheid met CBW-erkend

Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt voordelen en biedt vooral meer zekerheid. CBW erkende winkels zijn namelijk door het CBW goedgekeurd en hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. Zo is er duidelijkheid over bijvoorbeeld betalen, levertijd, levering en garantie.

Voordelen van CBW-erkend in het kort:
• 2 jaar productgarantie
• Veilig (aan)betalen
• Onpartijdige klachtafhandeling

Samen met de consumentenbond hebben de CBW winkels algemene voorwaarden opgesteld die de consument extra goed beschermen. Hier staan alle regels goed in afgesproken zoals aanbetaling, levertijd, levering, vervoer en garantie. Klik op de link voor de algemene voorwaarden.

 

Klik hier voor de algemene voorwaarden van Meubella (volgens algemene voorwaarden CBW)

- Om dit bestand te openen is Adobe Reader benodigd
- Tevens kunt u met Adobe Reader een kopie van deze voorwaarden opslaan.

Dit merkt u ervan

Er zijn in Nederland meer dan 4.000 CBW-erkende woonwinkels die u meer zekerheid bieden dan andere woonzaken. Zij bieden namelijk drie extra garanties. De eerste gaat over veilig aanbetalen. Gaat een winkel failliet, dan bent u uw aanbetaling namelijk niet kwijt. Het CBW-mitex staat hiervoor garant en zorgt ervoor dat u uw aanbetaling bij een andere CBW erkende winkel kunt gebruiken. Het aanbetalingsbedrag wordt dan in mindering gebracht met een maximum van 25%. Extra goede productgarantie is de tweede en heeft u een probleem waar u met de winkelier niet uitkomt, dan kunt u deze voorleggen aan een onafhankelijke geschillencommissie. Daarmee verzekert u zich van een passende oplossing. Koopt u bij een CBW-erkende winkel, dan ontvangt u de algemene voorwaarden waar precies in staat hoe de erkenningsregeling werkt. De winkels zijn te herkennen aan het CBW-erkend logo op de deur. Koop zeker, koop CBW-erkend.

Voor meer informatie kunt u de website www.cbw-erkend.nl bekijken of contact opnemen met de Consumentenlijn van het CBW-mitex: tel 030-6973107. Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 11:00 uur.

Meubella is een CBW erkende woonwinkel.

Terug naar de klantenservice