Privacybeleid

Bij Meubella stellen we de veiligheid en vertrouwelijkheid van jouw persoonsgegevens voorop. In het kort vertellen we hier hoe we daar mee omgaan.

Gegevens

Alle gegevens die je aan ons verstrekt worden strikt vertrouwelijk behandeld en stellen deze dan ook niet beschikbaar aan derden voor marketingdoeleinden. We maken gebruik van cookies; deze dienen om de dienstverlening en het functioneren van de website prettiger, doelmatiger en beter te maken. Zo houden we bijvoorbeeld statistieken bij over het websitegebruik. Niet alleen kunnen we daaruit opmaken hoeveel bezoekers er zijn, maar ook of er zich problemen voordoen. Het kan namelijk zo zijn dat een pagina niet functioneert. Statistieken vertellen ons dit snel en leveren dus een beter functionerende website op.
Als u op onze website zelf informatie heeft achtergelaten, bijvoorbeeld over door u bestelde producten, dan bewaren wij die met als doel onze website te verbeteren en de inhoud van de pagina op uw gebruik af te kunnen stemmen.

Veiligheid

Voor veiligheid en vertrouwelijkheid maken we gebruik van gebruikelijke veiligheidssystemen zoals bijvoorbeeld een beveiligde verbinding (SSL-verbinding). Deze verbinding kunt u herkennen aan het slotje in uw browser, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw bestellingen en persoonlijke gegevens versleuteld over het internet worden verstuurd.

Indien u bezwaar heeft tegen één van bovengenoemde activiteiten, dan kunt u contact met ons opnemen via email: klantenservice@meubella.nl, of telefonisch via 013 - 59 04 090. Op uw verzoek zullen wij uw gegevens verwijderen.

Terug naar de klantenservice